loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Volledige begeleiding
en advies op maat

Onze dienstverlening biedt u financieel voordeel en ontzorgt u volledig. Wij werken met een 'No cure No pay' beleid dus u betaalt alleen als u resultaat heeft!

Content Image 2

Zo gaan we te werk

Automakelaar aan Huis levert verschillende diensten die u voordeel bieden in uw zoektocht naar een nieuwe auto. Wij gaan samen met u aan de slag om de beste deal te vinden. Hierbij staat volledige ontzorging centraal.

U kunt bij ons terecht voor:

•  Het verkopen van uw auto
•  Het kopen van een auto

•  Financieringen / Financial lease

•  Aankoopkeuring
•  Garantie

Hoe het is ontstaan

Eind 2013 wilde oma een nieuwe auto, haar al jaren lang trouwe merk paste niet meer bij haar wensen. ‘’Het design is veel te trendy’’ zei oma. Tom Wesselingh wilde zijn oma graag helpen.

Door zijn werkzaamheden als automonteur, opleiding motorvoertuig techniek en jaren ervaring in de autoverkoop kon hij overzicht bieden tussen alle auto’s en zo helpen met het kiezen van een geschikte auto. Met zijn verkoopervaring wist hij wat de financiële mogelijkheden waren bij dealers en onderhandelde zo een scherpe aankoopprijs voor de nieuwe Volkswagen Cross Polo, met een fijne hoge instap.

Daarnaast verkocht hij oma’s huidige auto via het internet zodat ook deze auto een mooie prijs opleverde. Hij genoot van het mooie resultaat en zijn blije oma. Toen bedacht Tom zich: ‘’wie wil dit nou niet.’’ Direct naar de Kamer van Koophandel en zo ontstond het bedrijf Automakelaar aan huis op 1 januari 2014.

Inmiddels hebben vele klanten het voordeel genoten via deze automakelaar uit Mijdrecht.

 

Hier staan wij voor

Page Icon 1

Hulp bij onderhandelingen

Page Icon 2

Technische controle auto

Page Icon 3

De beste autoprijs

Page Icon 4

Transparante werkwijze

Page Icon 5

No cure no pay

Morgen Internet - Zorgeloos website